Dagens Tips

Som jag kanske nämnde är jag beroende av TV-serier. Speciellt, Doctor Who. För er som inte vet eller har hört talas om Doctor Who kan jag försöka förklara (men det är inte lätt, det är bäst att bara ge sig in i det). 
Denna serien handlar om en man, en utomjording som reser genom tid och rum i sitt rymdskepp (the TARDIS) - räddar civilisationer och gör folks liv bättre. Ibland tar han med sig companions; vänner och medhjälpare. Denna man som kallas "the Doctor", har en otroligt stor vetskap om vårt universum. Vartenda liten historisk händelse och vetenskaplig information har han i sitt minne.
En sak jag verkligen tycker om med denna serie är att det inte bara fokuserar på en sak; relationer, känslor, moral, teorier, filosofi och mycket mer spelar stor roll i vad som gör Doctor Who så bra. Det första avsnittet sändes år 1963, men man behöver inte se det från början ty serien lades ned 1989 och avslutades med en film 1996. Ungefär tio år senare kom "New Who" (Nya Who). 2005 sändes det första avsnittet med Christopher Eccleston och Billie Piper i huvudrollerna (och jag måste säga, det är ett fantastiskt jobb skådespelarna har gjort), Doctor Who tog fart igen och är fortfarande i produktion. 
Jag hade kunnat skriva otroligt mycket om detta, men det är redan ganska mycket text. Jag rekommenderar verkligen denna TV-serie och jag skulle bli väldigt glad om ni åtminstone gav den en chans! 
 
Ledsen att det blev ett långt tips idag, men jag blir så entusiastisk! 
Love, Al
RSS 2.0